Buffet 2017-05-18T21:15:10+00:00

BUFFET

Koude en warme schotels voor 10 personen

KOUDE GERECHTEN

Voor koude gerechten raden wij voor een volledige maaltijd voor volwassenen 3 buffetporties per persoon aan.

Groene slaatjes
  • Fattoush: Libanese broodsla met pita, komkommer, tomaat, ui, paprika, verse kruiden,.. 32€
  • Griekse feta sla 32€
  • Sla van rucola, parmezaankaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten 35€
  • Sla van rucola, witloof, basilicum, peer en hazelnoot met gorgonzolavinaigrette 36€
  • Sla van artisjokken, geitenkaas en walnoten 36€

 

Vlees slaatjes
  • Aziatische kippensla met groene kruiden, kiemen en pinda’s 52€
  • Thaise rosbief met spinazie en groene kruiden 55€
  • Marokkaanse kippensla met paprika, aubergine, pistachenoten, munt, koriander en couscous 52€
  • Sla van gemarineerd lamsvlees, paprika, olijven en citroen yoghurtsaus 60€
  • Sla van varkenshaasje, waterkers en mandarijn 52€
  • Sla van witloof, lendenbiefstuk, sinaasappel en amandelen 52€

 

Vis-en schaaldierslaatjes
  • Sla van zalm, avocado, pijpajuin, mihoen en sesamzaad 54€
  • Aspergesla met garnalen, dille en bieslookbroodcroutons 56€
  • Mexicaanse salade (met garnalen, linzen, bonen, koriander, avocado, kerstomaten, taco’s,..) 56€
  • Salade Niçoise ( verse tonijn, ansjovis, tomaat, komkommer,..) 62€
  • Inktvis-pastasla met venkel en tomaten 53€
  • Sla van gedroogde heilbot, linzen, veldsla, radicchio en mierikswortelsaus 58€

 

Een ander aanbod van slaatjes
  • Frisse waldorfsla ( wite kool, selder, appel, verse ananas, walnoten en yoghurtdressing,..) 38€
  • Taboulehsla ( bulgur met tomaat, komkommer, pijpajuin en verse kruiden) 36€
  • Gebakken aubergines met knoflookyoghurt 39€
  • Gebakken aubergines met geroosterde paprika en balsamicocrème 42€
  • Turkse sla ( pikante ratatouillesla met olijven) 40€
  • Marokkaanse sinaasappel-radijssalade met olijven, rode ui en verse kruiden 37€
  • Lebané (zurige kaas in olijfolie) 29€
  • Cypriotische aardappelsla met gegrilde haloumi, pijpajuin en groene kruiden 56€
  • Venkel-appelsiensla met rode ajuin, basilicum en pijnboompitten   38€
  • Italiaanse aardappelsla met rucola, venkel, zelf ingemaakte citroenen en verse kruiden 36€
  • Zoete aardappelsla met zelf ingemaakte citroen, olijven, rode ui en verse kruiden 36€
  • Tahin (sesamzaadpasta) 24€
  • Humus (kikkererwtensla) 25€
  • Auberginesla (smeuïg gerookte aubergine) 29€
  • Bitterzoete sla met radicchio, roodloof, sinaasappel, pijnboompitten,granaatappel en ricottakaas 40€
  • Pecannootsla met champignons en pijpajuin 35€
  • Rode bietensla met witloof en zure room 35€
  • Zeekraalsla 46€
  • Tzatziki (komkommer-yoghurtsla) 26€
  • Tomatenfeest met couscous, frigola en groene kruiden 42€
  • Finse aardappelsla met zure room, dille, prei en appel 36€
  • Geroosterde courgetten-tomaten-walnotensla met yoghurtdressing 44€
  • Rode quinoasla met avocado, feta, tuinbonen en geroosterde paprika 44€

 

Andere koude gerechten
  • Brood gevuld met mediterrane delicatessen ( aubergine, courgette, paprika, rucola, basilicum, olijven, tapenade, pesto, gedroogde tomaten, mozarella,..) 77€
  • Terrine van verschillende kazen met aubergine en pijnboompitten in druivenbladeren 62€

 

WARME GERECHTEN

 Voor warme gerechten raden wij voor een volledige maaltijd voor volwassenen 2 buffetporties per persoon aan.

Vleesgerechten
  • Kebab (lamsvlees met kruiden en pijnboompitten) 72€
  • Moussaka 90€
  • Sigaartjes gevuld met lamsgehakt en yoghurtsaus of pikante tomatensaus 80€
  • Griekse ovenschotel van kalkoen, feta, venkel, paprika en Griekse pasta 92€
  • Marokkaanse kippenpastei (filodeeg , prei, ui, gember, amandelen,…) 80€
  • Lasagne van ratatouille, lamsgehakt en geitenkaas 90€
  • Marokkaanse lamscouscous (variatie van groenten, specerijen) 125€
  • Lamscurry met aubergine, tomaat, komkommer en yoghurtsaus 125€
  • Dolmas (gevulde druivenbladeren) met lamsvlees, rijst, verse kruiden en citroensaus 85€
  • Lamstoofpotje met groene amandelen, groene bonen en jonge aardappelen 125€
  • Aubergine-gehakttaart met tomatensaus 88€
  • Risotto van kip, aubergine, rode ui en verse groenten 88€
  • Open Kibbeh (lamsgehakt, bulgur, tahinasaus) 88€
  • Koftas van lamsvlees in groene yoghurtsaus of tomatensaus 88€
  • Hongaarse goulash met gnocchi 115€

 

Visgerechten
  • Risotto van zeebanket (vis, mossels, scampi’s) 125€
  • Provençaalse schotel met garnalen, octopus, tomatensaus 92€
  • Indische viscurry (vis, garnalen, venkel, prei, kruiden met citroenrijst) 125€
  • Marokkaanse vistagine (zalm, tonijn, zelfingemaakte citroen, prei, venkel, kruiden) 125€
  • Vislasagne (gerookte zalm, spinazie, Italiaanse kazen) 85€
  • Catalaanse visstoofpot (paprika, amandelen, saffraan, venusschelpen, vis) 130€
  • Viskebab in pikante tomatensaus 85€

 

Vegetarische gerechten
  • Turkse geroosterde groenten ( paprika, aubergine, ui, courgette, venkel) 70€
  • Groententagine 90€
  • Arabische rijst (noten, gedroogde vruchten, rozenwater) 38€
  • Aubergine overgoten met tehinasaus (feta, pijnboompitten) 70€
  • Canelloni gevuld met artisjok, ricotta, spinazie en tomatensaus 75€
  • Spanokopitta: filodeeg met spinazie, feta, prei, dille 70€
  • Tomatentaart met pesto, gedroogde tomaten, Parmezaankaas en pijnboompitten 72€
  • Schotel van aubergine, tomaten, olijven en fetakaas 40€
  • Gratin van zoete aardappel en pindas 45€
  • Caponata ( aubergine, tomaten, olijven, selder, kappertjes, kruiden) 55€
  • Freekeh Pilaf ( geroosterde tarwe met pijnboompitten, kruiden en yoghurt 40€
  • Lasagne met aubergine, tomaten, geitenkaas en basilicum 75€
  • Gegratineerd brood gevuld met mix van paddestoelen, kazen en kruiden 60€
  • Spanokopitta: filodeeg met spinazie, feta, prei, dille 70€
  • Taart van wijnbladeren met kruiden en yoghurt 30€

 

Quiches
  • van geroosterde auberginebladeren met italiaanse kazen, pijnboompitten en citroezeste 34€
  • met witloof, gedroogde tomaten en gorgonzola 26€
  • met geroosterde paprika’s, ansjovis en olijven 26€
  • met proscuitto, asperges en mozarella 28€
  • van filodeeg, spinazie, groene kruiden en feta 26€
  • met prei, zalm, kappertjes en dille 35€
  • met tomaat en zeevruchten ( krab, garnalen, mossels) 42€
  • met ricotta, spinazie en pijnboompitten 26€
  • van filodeeg,lamsgehakt en aubergine 34€
  • met mediterrane groenten (courgette, aubergine, paprika, kip en geitenkaas) 35€
  • met waterkers en geitenkaas 26€
  • met broccoli, prei en gorgonzolakaas 26€
  • met paprika, aubergine, courgetten, ricotta –en fetakaas, tomaten en zoete aardappelen 26€
  • met gekarameliseerde knoflook en geitenkaas 28€
  • Tarte tatin met krielaardappelen, cherrytomaatjes en geitenkaas 28€
  • Ui tarte tatin 28€
  • met bloemkool-quinoa bodem gevuld met tuinbonen, ricotta, mascarpone en roquefortkaas 30€