Buffet 2021-08-13T19:51:16+02:00

BUFFET

Koude en warme schotels voor 10 personen

KOUDE GERECHTEN

Voor koude gerechten raden wij voor een volledige maaltijd voor volwassenen 3 buffetporties per persoon aan.

Groene slaatjes
  • Fattoush: Libanese broodsla met pita, komkommer, tomaat, ui, paprika, verse kruiden,.. € 38
  • Griekse feta sla € 38
  • Sla van rucola, parmezaankaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten € 40
  • Sla van rucola, witloof, basilicum, peer en hazelnoot met gorgonzolavinaigrette € 40
Vlees slaatjes
  • Aziatische kippensla met groene kruiden, kiemen en pinda’s € 58
  • Thaise rosbief met spinazie en groene kruiden € 60
  • Marokkaanse kippensla met paprika, aubergine, pistachenoten, munt, koriander en couscous € 58
  • Sla van gemarineerd lamsvlees, paprika, olijven en citroen yoghurtsaus € 66
  • Sla van varkenshaasje, waterkers en mandarijn € 58
  • Sla van witloof, lendenbiefstuk, sinaasappel en amandelen € 58
Vis-en schaaldierslaatjes
  • Sla van zalm, avocado, pijpajuin, mihoen en sesamzaad € 62
  • Aspergesla met garnalen, dille en bieslookbroodcroutons € 62
  • Mexicaanse salade (met garnalen, linzen, bonen, koriander, avocado, kerstomaten, taco’s,..) € 62
  • Salade Niçoise ( verse tonijn, ansjovis, tomaat, komkommer,..) € 70
  • Inktvis-pastasla met venkel en tomaten € 58
  • Sla van gedroogde heilbot, linzen, veldsla, radicchio en mierikswortelsaus € 62
Een ander aanbod van slaatjes
  • Frisse waldorfsla (wite kool, selder, appel, verse ananas, walnoten en yoghurtdressing,..) € 45
  • Taboulehsla ( bulgur met tomaat, komkommer, pijpajuin en verse kruiden) € 44
  • Gebakken aubergines met geroosterde paprika en balsamicocrème € 48
  • Turkse sla (pikante ratatouillesla met olijven) € 46
  • Marokkaanse sinaasappel-radijssalade met olijven, rode ui en verse kruiden € 43
  • Cypriotische aardappelsla met gegrilde haloumi, pijpajuin en groene kruiden € 43
  • Venkel-appelsiensla met rode ajuin, basilicum en pijnboompitten € 45
  • Italiaanse aardappelsla met rucola, venkel, zelf ingemaakte citroenen en verse kruiden € 43
  • Zoete aardappelsla met zelf ingemaakte citroen, olijven, rode ui en verse kruiden € 43
  • Tahin (sesamzaadpasta) € 30
  • Humus (kikkererwtensla) € 30
  • Lebané (zurige kaas in olijfolie) € 34
  • Auberginesla (smeuïg gerookte aubergine) € 34
  • Tzatziki (komkommer-yoghurtsla) € 30
  • Pecannootsla met champignons en pijpajuin € 44
  • Tomatenfeest met couscous, frigola en groene kruiden € 50
  • Geroosterde courgetten-tomaten-walnotensla met yoghurtdressing € 50
  • Rode quinoasla met avocado, feta, tuinbonen en geroosterde paprika € 50
  • Salade van gegrilde groenten, burrata en rode bieten € 55
  • Pilav van zwarte rijst, linzen, aubergine en advocado € 52
  • Soba noedels met aubergine, mango en groene kruiden  € 50
Andere koude gerechten
  • Brood gevuld met mediterrane delicatessen (aubergine, courgette, paprika, rucola, basilicum, olijven, tapenade, pesto, gedroogde tomaten, mozarella,..) € 85
  • Terrine van verschillende kazen met aubergine en pijnboompitten in druivenbladeren € 72

WARME GERECHTEN

 Voor warme gerechten raden wij voor een volledige maaltijd voor volwassenen 2 buffetporties per persoon aan.

Vleesgerechten
  • Kebab (lamsvlees met kruiden en pijnboompitten) € 80
  • Moussaka € 100
  • Sigaartjes gevuld met lamsgehakt en yoghurtsaus of pikante tomatensaus € 90
  • Griekse ovenschotel van kalkoen, feta, venkel, paprika en Griekse pasta € 125
  • Marokkaanse kippenpastei (filodeeg , prei, ui, gember, amandelen,…) € 90
  • Lasagne van ratatouille, lamsgehakt en geitenkaas € 100
  • Marokkaanse lamscouscous (variatie van groenten, specerijen) € 150
  • Lamscurry met aubergine, tomaat, komkommer en yoghurtsaus € 150
  • Dolmas (gevulde druivenbladeren) met lamsvlees, rijst, verse kruiden en citroensaus € 95
  • Lamstoofpotje met groene amandelen, groene bonen en jonge aardappelen € 150
  • Aubergine-gehakttaart met tomatensaus € 100
  • Risotto van kip, aubergine, rode ui en verse groenten € 120
  • Open Kibbeh (lamsgehakt, bulgur, tahinasaus) € 120
  • Koftas van lamsvlees in groene yoghurtsaus of tomatensaus € 120
Visgerechten
  • Risotto van zeebanket (vis, mossels, scampi’s) € 150
  • Provençaalse schotel met garnalen, octopus, tomatensaus € 120
  • Indische viscurry (vis, garnalen, venkel, prei, kruiden met citroenrijst) € 150
  • Marokkaanse vistagine (zalm, tonijn, zelfingemaakte citroen, prei, venkel, kruiden) € 150
  • Vislasagne (gerookte zalm, spinazie, Italiaanse kazen) € 95
  • Catalaanse visstoofpot (paprika, amandelen, saffraan, venusschelpen, vis) € 170
  • Viskebab in pikante tomatensaus € 95
Vegetarische gerechten
  • Turkse geroosterde groenten ( paprika, aubergine, ui, courgette, venkel) € 85
  • Groententagine € 110
  • Arabische rijst (noten, gedroogde vruchten, rozenwater) € 45
  • Aubergine overgoten met tehinasaus (feta, pijnboompitten) € 85
  • Canelloni gevuld met artisjok, ricotta, spinazie en tomatensaus € 90
  • Spanokopitta: filodeeg met spinazie, feta, prei, dille € 85
  • Tomatentaart met pesto, gedroogde tomaten, Parmezaankaas en pijnboompitten € 85
  • Schotel van aubergine, tomaten, olijven en fetakaas € 50
  • Gratin van zoete aardappel en pindas € 55
  • Caponata (aubergine, tomaten, olijven, selder, kappertjes, kruiden) € 65
  • Lasagne met aubergine, tomaten, geitenkaas en basilicum € 90
Quiches
  • van geroosterde auberginebladeren met italiaanse kazen, pijnboompitten en citroezeste € 38
  • met witloof, gedroogde tomaten en gorgonzola € 30
  • met geroosterde paprika’s, ansjovis en olijven € 30
  • met proscuitto, asperges en mozarella € 38
  • met prei, zalm, kappertjes en dille € 40
  • met tomaat en zeevruchten (krab, garnalen, mosselen) € 50
  • met ricotta, spinazie en pijnboompitten € 30
  • van filodeeg,lamsgehakt en aubergine € 38
  • met kip, geitenkaas en mediterrane groenten (courgette, aubergine, paprika) € 38
  • met broccoli, prei en gorgonzolakaas € 30
  • met paprika, aubergine, courgetten, ricotta –en fetakaas, tomaten en zoete aardappelen € 30
  • Tarte tatin met krielaardappelen, cherrytomaatjes en geitenkaas € 32
  • Ui tarte tatin € 32
  • met bloemkool-quinoa bodem gevuld met tuinbonen, ricotta, mascarpone en roquefortkaas € 35
  • met rode bieten, spinazie en geitenkaas € 30